KANTOOR · VERZEKERINGEN · BANK · KREDIETEN · BELEGGINGEN · LANDMETEN · LINKS · CONTACT        1. Lening op afbetaling
  2. Woonkrediet
Axa Bank


1. Lening op afbetaling

Wanneer een lening op afbetaling?

Een lening op afbetaling is de ideale kredietvorm voor uw investeringen voor privť-doeleinden op korte of middellange termijn. Interessant als u uw spaargelden of lopende beleggingen ongemoeid wil laten zodat ze maximaal blijven renderen.

Hoe werkt zo'n lening?
  • Vaste maandelijkse betalingen: u betaalt elke maand hetzelfde bedrag, zolang uw lening loopt. Dit wordt contractueel vastgelegd. Elke betaling bestaat uit een deel intrest en een deel kapitaal. Naarmate de lening vordert betaalt u minder intrest en meer kapitaal af.
  • Krediet op korte tot middellange termijn: afhankelijk van het ontleende bedrag, heeft de wetgever een maximum duurtijd bepaald. Bij AXA kijken we bovendien naar de economische levensduur van uw investering om de maximum duurtijd te bepalen.
  • Een snelle en soepele afhandeling van uw dossier. Uw persoonlijke terugbetalingscapaciteit staat centraal in de aanvaarding van uw aanvraag. Geen waarborgen noodzakelijk

Klik hier voor een simulatie

Meer informatie op www.axa.be.


2. Woonkrediet

Met het flexibele woonkrediet van AXA zijn er geen onaangename verrassingen.

Welke afbetaling kan ik aan? Welke formule beantwoordt het best aan mijn behoeften? .
Het afsluiten van een goed woonkrediet berust op een doordachte beslissing en de keuze tussen flexibele formules.


AXA biedt u een uiterst flexibel gamma.

Het klassieke woonkrediet
  • Een compleet gamma van variabele, semi-variabele en vaste formules met een looptijd die kan gaan tot 30 jaar.
  • Als u opteert voor een variabele of semi-variabele formule, hebt u de mogelijkheid om gedurende de ganse looptijd van uw krediet hetzelfde maandelijkse bedrag terug te betalen. U laat zo gratis de optie 'variabele duurtijd' tussenkomen (verlenging of verkorting van de duur van uw krediet).
  • Het woonkrediet van AXA maakt deel uit van het globaal woonconcept Home Safe Home dat u eveneens de mogelijkheid biedt uw woning te verzekeren en uw naasten te beschermen tegen financiŽle zorgen.
Het beleggingswoonkrediet
  • Dit is een bijzondere vorm van woonkrediet waarbij het geleende kapitaal wordt terugbetaald via een belegging in verzekeringsfondsen.
De lening Comfort Thuis
  • Renovaties in gedachten? Of de aankoop van een goed zonder hypotheek? Met een lening op afbetaling op kortere duur vermijdt u de kosten van hypothecaire inschrijving en de gekoppelde notariskosten

Klik hier voor een simulatie

Meer informatie op www.axa.be.

© Assuplan cvba
design by Somnium
Minimum resolutie: 800x600
tel: 050 71 40 87
fax: 050 71 17 89
mail: assuplan@assuplan.be
H.R. Gent : 157.103 - RPR: 0434616715 - Onafhankelijk Makelaar - Attest CBFA.: 18.054